Textil med estetik

[Translate to Swedish:]
[Translate to Swedish:]

Silent Gliss är glada över att kunna presentera sina senaste tillskott till The Collection: Tygerna Multicolour Natura och Multicolour Panama. Tygerna omfamnar den bestående trenden för textilier med en naturlig känsla som samtidigt erbjuder funktionalitet. De mjuka tygerna är vävda med en naturlig struktur och lämpar sig väl i skandinaviska interiörer.

Det bästa av två världar
Tygerna förenar stilen från naturliga fibrer med de praktiska fördelarna hos konstgjorda material. Samtidigt som de har texturen som förväntas av naturliga textilier, erbjuder de fördelarna med att vara flamskyddade och garanterar att gardinen hänger vackert. 
 

Multicolour Natura: Tidlös elegans
Multicolour Natura påminner om linne, vilket gör den till ett mångsidigt alternativ för att skapa lugna och tidlösa interiörer. Tyget finns i åtta sobra färger, varav fyra med en vit varp. 
 

Mångfärgad Panama: Rustik charm
Multicolour Panama är inspirerat av hampans rustika textur och har ett distinkt synligt texturerat mönster. Med åtta färgalternativ, inklusive variationer med en vit varp, ger den en touch av rustik charm till interiörer som eftersträvar en mysig och inbjudande atmosfär.
 

Rullbredd
Båda tygerna levereras i en generös rullbredd på 330 cm, vilket möjliggör sömnad av gardiner utan skarvar. Oavsett om de sys som en traditionell gardin eller med Wave erbjuder textilen en  mångsidighet. 
 

Tekniska textiler
Multicolour Natura och Panama är inte bara estetiskt tilltalande utan prioriterar också säkerhet. Båda är flamskyddade och Oeko-Tex-certifierade, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen. Dessutom har de IMO-certifiering för sjöfartsbruk och uppfyller stränga kvalitetsstandarder.
 

Akustik
Båda tygerna har genomgått akustiska tester som påvisar goda värden för att dämpa ljud och volym i en lokal och på så vis bidra till en tystare inomhusmiljö.