Bekvämt och elegant - utan ledningsdragning - Nya batteridrivna solskyddssystem

ImageImageImage
Motor: Ja – Ledningar: Nej
Vi ställer höga krav på modern arkitektur och inredning. Tekniken skall vara bekväm att använda samtidigt som den gärna skall vara dold.
Silent Gliss batteridrivna rullgardin- och hissgardinsystem motsvarar kraven genom att erbjuda solavskärmning med en knapptryckning.

Anpassning till befintlig inredning
I många situationer är det besvärligt att dra ledningar i närheten av fönster. Silent Gliss batteridrivna system gör dem lätta att passa in i befintliga miljöer

Enkelt batteribyte
Våra system erbjuder motorer med batterier som varar upp till 3 år innan de måstse bytas. Bytet sker snabbt och enkelt av användaren genom att öppna en lätt åtkomlig hållare för batterierna.

Elegant design
Dessa klassiska solskyddssystem har en design som kännetecknas av rena linjer och material av hög kvalitet och passar in i alla inredningar.

Flexibel montering
Varje system tillverkas efter kundmått och är färdigt att monteras, antingen på vägg eller i tak med vinkel eller vridfäste.

Tillbehör
Både rullgardiner och hissgardiner kan enkel manövreras genom en väggbrytare, med fjärrkontroll, eller både och.

Textil för elegans
Textil från Silent Gliss gör systemet komplett och skapar individuell atmosfär i varje rum. I tillägg kan man välja mellan 3 olika tyngdprofiler.
 
 
Nyhetsbrev

Vill du ha fortlöpande information om Silent Gliss och vårt sortiment. Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

 
Reklamationsblankett

Har du synpunkter på vår leverans så hittar ni nu vår reklamationsblankett på vår hemsida.