Våra grundpelare

Image
Vår filosofi
Silent Gliss är den ledande tillverkaren av motoriserade och manuellt betjänade gardinsystem för kunder med extra höga krav. Allt som Silent Gliss utvecklar är präglat av en strävan att uppfylla högt ställda krav vilket självklart garanterar högsta kvalitet samt bästa tänkbara design och service. Detta har varit vår ledstjärna sedan företaget grundades 1952.
 
Våra produkter
Vi är specialiserade på invändig solavskärmning. Silent Gliss erbjuder ett komplett program av gardinskenor, skenor för rumsavdelning, lamellsystem, rullgardiner, skärmgardiner, hissgardiner och takfönstersystem. Vår ständiga strävan efter att vara först med nya innovativa idéer för solavskärmning bekräftas av vår senaste produkt, Silent Gliss Wave XL. Vår ambition är att erbjuda produkter som kan användas tillsammans med alla inredningsstilar och när så önskas kan fungera som elegant inredningsdetalj, alltid med bästa tänkbara kvalitet och funktion. Varje system måttanpassas till den aktuella situationen och provas individuellt före leverans.  
 
Vår organisation
Silent Gliss-gruppen har egen produktion och försäljningskontor över hela världen. Idag arbetar 800 personer inom Silent Gliss och gruppen expanderar ständigt. Alla dotterbolag och joint ventures har anpassat sitt utbud till sina lokala marknader, medan Silent Gliss International i Bern/Schweiz utgör centrum för koordination av gruppens aktiviteter. I Bern säkerställer centrala enheter för marknadsföring och finansiell styrning tillsammans med en division för forskning och utveckling att produkterna får en enhetlig design och att den gemensamma företagsprofilen upprätthålles.
 
tillbaka    
 
Produkter

Image