Detta kommer att skapa vågor... det nya Snake Wave gardinsystemet

ImageImageImage
Vågor på de rätta ställena...

Vi introducerar Snake Wave, det nya gardinsystemet från Silent Gliss som verkligen gör skäl för sitt namn. Gardinen faller i vågor och glider längs med de böjda skenorna mjukt, jämnt och tyst. Som fönstergardin, rumsavdelare eller som designdetalj skapar systemet en unik och exklusiv look en inredningsdetalj som garanterat skapar vågor!

Från skaparen av tystnad
Vi är bara nöjda när dina gardiner kan dras för eller ifrån utan att det hörs och de samtidigt ser vackra ut. Denna obevekliga jakt på perfektion har gjort Silent Gliss marknadsledande i världen inom området böjda gardinskenor. Genom att kombinera teknik med underbara, välsydda tyger, kan vi erbjuda gardinsystem med en speciell känsla.

Högsta kvalitet i varje böj

Jämnt böjda stänger säkerställer att gardinen faller i jämna vågor. Traditionell schweizisk sömnadsteknik förenas med precisionsteknik för att skapa en verkligt framträdande produkt som fönstergardin, rumsavdelare eller som en inredningsdetalj.

Allsidiga varianter
Snake Wave är tillgängligt i tre utföranden, kan fås i mer än 20 Silent Gliss originaltyger och erbjuder individuella lösningar för alla utrymmen.

Utmärkt!
Med Snake Wave vann Silent Gliss priset "Bäst av de bästa" vid Iconic Awards 2016 i kategorin Produkter. Vi utsågs till förstapristagare för vårt innovativa system av German Design Council (tyska designrådet), en oberoende jury.

Se det nya systemet i rörelse!
 
Image
 
 
Nyhetsbrev

Vill du ha fortlöpande information om Silent Gliss och vårt sortiment. Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

 
Reklamationsblankett

Har du synpunkter på vår leverans så hittar ni nu vår reklamationsblankett på vår hemsida.