Flexibel mörkläggning - enkel montering

ImageImage
Perfekt avskärmning av arbetsplatsen

Konferensrum och arbetsplatser kräver att man flexibelt kan justera ljusinflödet, och för presentationer måste ofta ett utrymme mörkläggas.
Genom att kombinera ett zip-system med ljussluss erbjuder Silent Gliss en idealisk lösning för mörkläggning. Systemen är enkla att använda, med ett val mellan kedja eller elektrisk manövrering.

Enkel montering
Systemen monteras i ett fåtal enkla steg, med profilerna antingen fästa direkt på vägg eller mot tak vilket skapar ekonomi.

3 storlekar
Systemen erbjudes i tre storlekar, med olika kassettmått: Litet, Medium, Stort. Profilerna leveraras pulverlackerade i svart eller vitt.


Perfekt monterad. Perfekt uppspänd
Det unika ZIP-systemet består av två komponenter och garanterar mjuk och hållbar manövrering. Textilen är alltid perfekt spänd och kan positioneras framför ett fönster eller glaspartier. Den enkla monteringen gör att installationskostnaden minimeras.

Mörkläggning med en knapptryckning
Mörkläggningssystemet levereras med kedjemanövrering eller med motor. För system med motordrift finns system för fjärrstyrning både med hand- eller väggsändare. Via servern Move kan systemen via en app förprogrammeras för ett kommande event.

Högsta kvalitet och leverans efter kundmått
Silent Gliss mörkläggningssystem levereras efter kundens mått med ett urval
av högklassiga Silent Gliss textilier.
 
Nyhetsbrev

Vill du ha fortlöpande information om Silent Gliss och vårt sortiment. Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

 
Reklamationsblankett

Har du synpunkter på vår leverans så hittar ni nu vår reklamationsblankett på vår hemsida.